MIDO RESTAURANT

MIDO RESTAURANT Restaurant Mido - Pizzeria & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 400 beoordelingen
25 sep 2020 om 9:06 Wij zijn ziek geworden van het eten. Het was vet en aangebrand!!!! Bah bah bah Nooit nog een keer hier!!!
24 sep 2020 om 20:01 Heel slecht bestel niet zo snel meer
21 sep 2020 om 19:44 Ze waren eerder als dat ze zouden komen echt top
21 sep 2020 om 7:28 Als he een goed is word de wachttijd langer er word dan meer besteld natuurlijk normaal nooit klachten nu meer dan 2 uur gewacht het eten was minder dan normaal het zal aan de drukte gelegen hebben. maar op zondag bestel ik niet meer.
20 sep 2020 om 20:49 We hebben 2 uur moeten wachten op ons eten. Ps het eten was goed
16 sep 2020 om 20:07 De pasta carbonara staat aangegeven met spek, ei, ham, kaas en roomsaus. Wat wij kregen had geen ei en geen spek. Ook zaten de bakjes dit keer maar half vol. Normaal zitten ze helemaal vol. De pasta met zalm was erg lekker. Maar ook die zat maar half vol.
14 sep 2020 om 19:26 Pizza niet lekker. Randen waren zo hard als beton.
13 sep 2020 om 20:09 We bestellen de laatste weken elke keer bij Mido en vinden dat ze daar de beste pizza's maken van Steenwijk. Haast geen vet en echt super lekker met verse groente etc.
2 sep 2020 om 19:17 Altijd goede pizza's. Zou wel fijn zijn als er meer extra keuzes waren qua toppings, zoals extra ui, pepertjes, verse knoflook etc
31 aug 2020 om 12:59 Het was heerlijk Een aanrader
29 aug 2020 om 23:28 Lekkere pizza's lekker warm. Top
29 aug 2020 om 23:17 Altijd lekkere eten bij mido Aanrader